Elschot Opleiding & Training© Alle rechten voorbehouden  

 

Home.Trainingen.Opleiding.Coach.Publicaties.Contact.
Home.Trainingen.Opleiding.Coach.Publicaties.Contact.
Publicaties
Dit boek is een praktische handleiding voor ondernemers, filiaalhouders, vrije-beroepsbeoefenaren en mensen in bedrijven die hun omzet willen vasthouden en vergroten door een beter bedrijfsimago te realiseren.

Het bevat herkenbare praktijksituaties en vele duidelijke adviezen. Stapsgewijs leert de lezer onder andere een samenhangend public-relationsbeleid te bepalen, een promotieplan op te zetten en dit alles doeltreffend uit te voeren.'

PR en PROMOTIE in de praktijk is geschreven door:
Marco Jouret, hoofdredacteur van een aantal vooraanstaande vakbladen en John Elschot, manager/docent marketing aan een erkend opleidingsinstituut.
Pr en Promotie
Daar is geen geld voor
Economie voor dienstverleners in de non-profitsector, met 150 vragen en opdrachten. In dit boek wordt u meegenomen van macro- naar microniveau langs bedrijfseconomische aspecten van de non-profitorganisatie. De volgende onderwerpen komen aan de orde:
Economische basisbegrippen, kenmerken -, informatie -, kosten -, kostprijsberekening -, budgettering -, het jaarverslag en de jaarrekening in de non-profitorganisatie.
Marketing voor het
MBO-onderwijs
Matrix is een geïntegreerd leersysteem voor de afdeling Administratie binnen de sector Economie van het MBO. Matrix biedt opleidingdekkend materiaal en bevordert zelfstandig werken en leren.
Dit complete leersysteem biedt niveau 1 t/m 4 leermiddelen voor zowel de beroepsgerichte deelkwalificaties van de bedrijfsadministratieve, de economische en de secretariële opleidingsclusters, als voor de basisdeel-kwalificaties CAL01, CAL03 en CBA09.