Coach

John is een ervaren coach, zowel bedrijfs- als personal coach. Zo was hij ondermeer integratiecoach in een projectgroep om de kantoren Fortisbank-Nederland en ABNAMRO-bank samen te voegen.
Verder was hij één van de eerste coaches voor micr0-krediet Qcredits, nu een zeer succesvolle organisatie voor micro-kredieten in Nedeerland. Micro-kredieten zijn kleine leningen die voornamelijk worden toegekend aan kleine ondernemers.
Als personal coach van o.a. managers en directies is hij door de jaren heen een specialist te noemen in het vinden van de juiste balans tussen werk & privé en te helpen persoonlijke doelen te verwezenlijken.

Ervaring als coach:
- Facilitator: In de regio's Den Haag, Friesland en Noord-Holland gewerkt, waar middels een programma van 10 weken, op alle terreinen de verschillende districten aangepakt werden om efficiency en effectiviteit van directie en managers te verhogen met de nadruk op sales.

- Integratiecoach: Fortisbank Nederland - ABNAMRO-bank in de projectroep samenvoegen van kantoren Fortisbank Nederland en ABNAMRO verantwoordelijk geweest voor een goede samenvoeging van medewerkers en klanten voor de kantoren: Nijmegen, Deventer, Harderwijk, De Meern en Vianen.

- Bedrijfscoach: Kersten Revalidatietechniek.

- Personal coach: Van diverse directieleden en managers.